Trezirea spirituala si sufletele gemene

 Relația de tip suflet geamăn și așteptarea de minim 6 luni
februarie 24, 2020
Pachet atragere sufletul tau geaman
mai 26, 2020

Trezirea spirituala si sufletele gemene

Adevăratele suflete gemene isi vor pierde, în cele din urmă, interesul pentru stilurile de viață toxice prin procesele lor de trezire și programarea dependenței în mod natural, ca un apel extraordinar din interior care îi cheamă să treacă la o răspundere spirituală deplină.

 

Nu se găsește nimic din exterior care să îi satisfacă atât de mult, precum dorința de a întruchipa responsabilitatea spirituală deplină. Acesta devine drogul lor, ca să zic așa, astfel încât ei să poată întruchipa, servi și vindeca cu cea mai mare puritate pe cei care le caută ajutorul. Pe măsură ce isi aruncă din ce în ce mai mult din programarea toxică, modelarea si șablonarea din linia lor de sânge ancestrală, ei se apropie de ceea ce este rana lor principală. Rana principală este împărțită între sufletele gemene și astfel, prin maturitate spirituală, acest lucru devine ușor de recunoscut în cadrul celuilalt, iar aspectele proiecționale și de relații nesănătoase devin mult mai ușor de lucrat ca unitate în comuniune.

 

Ei vor putea apoi să ajute umanitatea cu vindecarea acestor răni de bază, precum și programarea, modelarea și șablonarea din umanități a multor linii de sânge și a bolii adevărate a societății, psihoza colectivă cunoscută și sub denumirea de condiționare populară.

 

Aceasta este adevărată alchimie până la urmă și rezultatul modelului viu al alchimiei si a sufletelor gemene, care se întorc pe pământ într-un anumit număr, pentru a stabili șablonul iubirii transformaționale pe această planetă sub formă de experiențe catalitice menite să ii scoată din tipare cu alte cuvinte, idei și experiențe mentale, emoționale și romantice de dragoste.

 

Așadar, conștientizarea sporită și înțelegerea completă a modului în care funcționează această energie este importantă pentru a putea intra într-o alta densitate. Acest lucru se poate întâmpla doar prin inlaturarea denselor credințe, ideologii și îndoctrinări pe care le dețin și le exprima în corpul mental, fizic și emoțional.

 

Ințelegerea conceptelor, precum și o înțelegere fundamentală a metafizicii, a energiei, a dinamicii relațiilor și a modului de a menține echilibrul în uniune este cerută de la ambele suflete gemene. Nu pot naviga fără o conștiință accentuată sau fără să se cunoasca pe ei însisi și energia cu care lucreaza.

 

Comunicarea vine în mod natural cu conștiința și iubirea de sine prin observarea constienta a ceea ce sunt. Când vine vorba de negocieri, trebuie să înțeleaga că nu dețin această altă persoană, chiar dacă sunt conectați la nivel sufletesc, fiindca există întotdeauna liber arbitru și au propria lor cale destinată.

 

Incercarea de a găsi sufletul geamăn sau de a facilita acest tip de parteneriat fără maturitatea spirituală necesară va fi o încercare zadarnică și va provoca doar mai mult rău și timp pierdut.

 

Sincronizarea divină sau timpul divin este o parte majoră a acestui șablon, indiferent dacă este un suflet geaman sau nu. Majoritatea sufletelor gemene s-au regăsit acum și dacă nu s-au găsit inca, nu vă faceți griji, si ocupati-va de voi personal.

 

In orice moment, va trebui să va predați cu totul Universului și să aveți încredere deplină în modelul divin, deoarece este necesar pentru a va ușura dinamica, indiferent dacă geamanul fiecaruia dintre voi aleargă fizic sau nu, sau pur și simplu se îndepărtează atunci când energia devine prea intensa. In toate cazurile acestei dinamici este mai bine să te lași controlat și în deplină exprimare a acestei dinamici, cel mai bine este să dai drumul nevoii de a fi alături de acest partener, întrucât predarea va fi necesară pentru propria ta dezvoltare spirituală și alchimie sufletească.

 

Programari la sufletegemene@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *