Sunt relatii si relatii … de tip suflet geaman

Program pentru deblocarea karmica pe suflete gemene
septembrie 21, 2019
Relatia de tip suflet geaman si trezirea spirituala
octombrie 4, 2019

Sunt relatii si relatii … de tip suflet geaman

 

Uneori in relatiile de twin flame cei ce se cunosc si fizic deja, chiar daca se cunosc doar prin intermediul online, nu au nici o indoiala in momentul in care iau decizia de a se muta impreuna imediat, fara a astepta o perioada de timp cum se intampla in relatiile de suflete pereche, si o fac tocmai pentru ca simt ca lucrurile trebuie facute in asa fel fara a tine cont de timp, pur si simplu stiu.

 

 

In alte relatii twin flame se poate intampla ca, chiar daca nu exista blocaje, sa nu existe comunicare o perioada, ca si cum ceva i-ar retine sa comunice.

Se intampla asta pentru ca procesul uneori este mai lent sau alteori mai rapid, insa fiecare etapa si fiecare pas trebuie savurat.

De retinut ca, chiar daca nu comunicati, sau pare ca nu faceti nimic, in realitate faceti, faptul ca gandurile voastre se indreapta catre sufletul geaman este o actiune pe care voi o faceti.

 

 

La fel exista momente sau se poate intampla in relatiile twin flame ca unul dintre parteneri sa simta ca trebuie sa renunte la un job sau sa faca un sacrificiu tocmai pentru a fi cu sufletul geaman.

Nu trebuie sa va fie frica de aceste schimbari tocmai pentru ca trebuie sa aveti incredere in sursa, in univers, in divinitate, o sa va indrepte pasii in directia potrivita si eventual un serviciu mai bun va asteapta.

 

 

Nu exista varsta pentru a chema si manifesta sufletul geaman. Sunt persoane care au dorit sa faca asta inca din adolescenta si au reusit. Insa, trebuie sa tinem cont ca in perioada adolescentei concentrarea este atent pusa pe cunoasterea propriei persoane si a drumului pe care o sa-l urmeze in viata si nu toti sunt dispusi sa faca acest pas de relatie twin flame si uniune tocmai pentru ca vor sa experimenteze lucruri noi si sa cunoasca cat mai multe persoane inainte de a se opri la un ultim iubit/ă.

 

 

De asemenea se poate intampla ca sa va confundati si sa va concentrati atentia asupra unui suflet geaman fals. Insa daca faceti asta, nu va ingrijorati,  o sa va dati seama si o sa puteti sa manifestati chemarea celui adevarat iar divinitatea va va fi ghid.

 

Program pentru deblocarea karmica pe suflete gemene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *