Suflete gemene: timpul divin in luna septembrie 2019

Raspuns pe mail la o intrebare
august 5, 2019
De ce sa spui: “imi pare rau”
august 10, 2019

Suflete gemene: timpul divin in luna septembrie 2019

In ceea ce priveste acest gen de relatie, este foarte important timpul divin; adica, daca deja ai lucrat cu tine, te-ai vindecat, ai facut tot ce era posibil, ai indepartat blocajele (vezi cartea mea despre suflete gemene), atunci ultimul lucru pe care trebuie sa-l  mai faci este divin timing. Insa, chiar si atunci, este foarte important ca tu sa actionezi cum trebuie.

Incepand cu data de 28 august si pana pe 2 octombrie, universul a decis sa va dea o mana de ajutor in ceea ce priveste relatia voastra. Asadar, si eu m-am hotarat sa fac acelasi lucru. Este foarte important sa fii ghidat cum trebuie.

In luna septembrie o sa fac un program special pentru aceia sau acelea dintre voi care vreti sa fiti in uniune fizica cu sufletul vostru geaman; programul include:

  • raspunsul la o intrebare pe mail (la inceput) separat este 100 ron
  • tehnica de telepatie video, cu sufletul vostru geaman (video privat pe youtube, aveti acces la el doar voi, persoanele carora va dau eu acces) separat este 110 ron
  • saptamanal aveti acces la 2 video-uri private pe youtube legat de relatia voastra, energia, cum sa actionati, etc. repet, video privat pe youtube, il vedeti doar voi, persoanele carora va dau eu acces

Accept doar un anumit numar de persoane pentru asta, programul este 500 de ron, daca doriti sa va inscrieti, va rog sa ma anuntati pe mail sufletegemene@yahoo.com, sau mesaj tel sau whatsapp (nu apel) 0730716263, pentru a afla cum sa procedati in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa primesti articole de la site-ul nostru?

Holler Box