Sedinta individuala

Daca ai ales sa experimentezi acest gen de relatie, atunci trebuie sa stii ca de fapt asta inseamna raiul pe pamant. Din momentul in care voi veti fi un cuplu (casatorit sau nu), lucrurile pentru amandoi vor merge incredibil de bine: se vindeca anumite frici, nu mai aveti neplaceri majore, banii incep sa vina din diferite surse, etc; asta datorita faptului ca, pentru a intra in acest gen de relatie, este necesar ca tu sa faci schimbari importante in viata fizica, si in mentalitatea ta.

Practic despre asta este sedinta pe care o s-o ai cu mine: stabilim impreuna daca cealalta persoana este sufletul tau geaman (am un soft astrologic care-mi poate spune asta, un calcul numerologic, etc), si, adresandu-ti anumite intrebari, iti spun daca persoana respectiva este sau nu sufletul tau geaman. Fac asta de vreo zece ani si am ajutat numeroase persoane sa intre in aceasta uniune prin sedintele individuale, cartile scrise, programe, tehnici, etc. Ce anume primesti exact din partea mea: cand si cum sa actionezi, care sunt principalele blocaje care stau in calea relatiei voastre, ce trebuie sa schimbi, pana unde poate sa ajunga aceasta relatie, etc (depinde foarte mult de la situatie la situatie).

Indiferent care este situatia ta in acest moment, eu te pot ajuta daca: simti ca esti intr-o stare emotionala care nu-ti apartine (de fapt poti sa-l simti pe el); nu esti optimista in legatura cu aceasta relatie, simti ca ai luat-o razna, pentru ca nimeni nu intelege de ce continui sa fii prinsa de aceasta relatie; acum iti doresti sa fiti impreuna, la doua minute vrei sa va despartiti; nu stii daca mesajele pe care le primesti sunt de la intuitia ta sau mintea iti joaca feste.

Daca tu consideri ca articolele pe care le scriu iti dovedesc ca stiu despre ce vorbesc, te invit la o sedinta individuala. 20 de minute cu mine telefon, skype sau whatsapp. Dar, nu trebuie neaparat sa alegi acest fel de sedinta, ai pe prima pagina a site-ului programe speciale pentru suflete gemene, tehnici, precum si cartea pentru aceasta relatie.

Programarile se fac trimitand mail catre sufletegemene@yahoo.com