Rupe lantul karmic, ca sa poti evolua

INTERPRETEAZA CUM TREBUIE SEMNELE DIVINE
septembrie 6, 2019
Totul este în ordinea potrivita
septembrie 12, 2019

Rupe lantul karmic, ca sa poti evolua

Cea mai simpla explicatie a karmei este aceea ca tot ce faci are consecinte. Asadar, daca faci bine vei primi bine, daca ajuti vei fi ajutat, etc. Daca faci rau, sau daca refuzi sa faci bine, desi puteai, efectul acestei actiuni sau inactiuni se va indrepta spre tine. Poti sa scapi de karma doar daca incepi sa faci lucruri bune. Altfel, la un moment dat se intoarce totul la tine, exact cum dai.

Cea mai buna cale de a „linisti” karma nu este sa te pui impotriva, sau sa incerci sa te lupti cu ea. Mai degraba ar trebui sa vezi lucrurile altfel: karma este cauza si efect. Pana cand nu-ti inveti lectia, aceasta se repeta, pana cand iti dai seama ce trebuie sa faci. Cu cat incerci sa fugi de ceea ce ai creat, cu atat te afunzi mai mult. Asuma-ti responsabilitatea pentru tot ceea ce ai facut, si cere ghidare despre cum sa indrepti lucrurile, astfel incat kamra sa nu te „Atace”.

De multe ori poti sa scapi de karma prin simplul fapt ca incerci sa te impaci cu cei care ti-au facut rau in aceasta viata. Nu exista nimic de genul: altii iti fac rau, si tu esti nevinovat: intotdeauna tu faci ceva rau, si acel ceva se intoarce impotriva ta. Cand intalnesti o persoana cu care ai o regasire karmica, rezolva situatia. Pentru amandoi este o oportunitate de a creste.

Programari sedinte individuale la sufletegemene@yahoo.com

 

Program 6 luni pentru atragerea sufletului geaman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *