Relatia de tip suflet geaman si trezirea spirituala

Sunt relatii si relatii … de tip suflet geaman
septembrie 24, 2019
Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin
octombrie 5, 2019

Relatia de tip suflet geaman si trezirea spirituala

Atunci cand sufletul tau geaman intra in viata ta, sau simplul fapt ca tu constientizezi ca o anumita persoana este sufletul tau geaman, incepi sa te trezesti spiritual. Automat, viata ti se schimba, si ar trebui sa te duci cat mai mult pe iubirea de sine.

 

Trezirea spirituala este in fapt o experienta extraordinara, si ar trebui sa fii fericit pentru ca ti se intampla tie. Bine, asta a ales spiritul tau inainte sa se incarneze pe pamant, asa ca este norma sa treci prin asta. Insa, trebuie sa fii pregatit sa integrezi in viata ta toate schimbarile pe care le doresti si care te pot ajuta sa transcezi aceasta perioada. Aceasta experienta nu este una placuta, insa poate sa devina din ce in ce mai buna, pe masura ce trece timpul.

 

Prima problema cu care te confrunti este cea care are legatura cu banii si cu venitul pe care ar trebui sa-l ai. Din momentul in care te trezesti si vezi care este adevaratul adevar, descoperi ca de fapt nu mai are rost sa stai sa lucrezi zilnic 8-10 sau mai multe ore intr-un loc care nu-ti mai aduce nici un fel de satisfactie, pentru ca nu mai intelegi rostul acelui job in aceste momente. Asadar, multi dintre cei care lcreaza sunt concediati in aceasta perioada; de asta este important fie sa-ti faci un plan de exemplu sa mai lucrezi 6 luni sau 1 an, fie sa ai pusi bani deoparte.

 

O alta problema o reprezinta relatiile sentimentale si felul in care incepi sa-ti privesti partenerul. In mod normal in aceste clipe tu ar trebui sa vezi ca meriti mult mai mult, si sa te desparti tu de partener, insa de multe ori asta nu se intampla; asadar partenerul se va desparti de tine, eventual iti va si lua o suma de bani, sau te va face sa suferi foarte mult, etc, tocmai pentru ca tu ai evitat sa-ti asumi responsabilitatea asupra vietii tale si in acord cu ceea ce simti acum.

 

Tot acum incepi sa ai anumite probleme de sanatate pentru ca de fapt corpul tau incearca sa se elibereze de tot ce este negativ, si de tot ce-i trage vibratia in jos. Te va ajuta foarte mult daca vei adopta o dieta din care sa elimini carnea si produsele animaliere, pentru ca acestea iti vor face mai mult rau decat bine. Este foarte important sa incepi sa te vindeci din interior catre exterior, pentru ca astfel iti ajuti corpul sa evolueze.

 

Vindecarea emotionala este de asemenea foarte importanta. Incearca sa vezi totul din alta perspectiva; acum incepi sa te conectezi (reconectezi) cu spiritul tau, care iti spune sa te eliberezi de tot ce te trage in jos. Asadar toate frustrarile tale, toate nemultumirile, toate nefericirile, tot ce te tine legat de trecut trebuie sa se elibereze. Daca nu le eliberezi tu usor si de bunavoie, se vor elibera ele singure, insa perioada de agonie se prelungeste, si experientele de viata se tot repeta. Partea proasta este faptul ca o sa observi ca, cu cat vindeci mai mult, cu atat mai multe ies la suprafata. Insa nici nu trebuie sa vindeci tot, pentru ca nu ai cum.Este insa foarte important sa vindeci cat poti tu, pana in momentul in care intri intr-un anume ritm, si incepi sa te vindeci de la sine.

Program 6 luni pentru atragerea sufletului geaman

2 Comments

  1. . spune:

    Cum ne dam seama ca suntem in trezirea spirituala? Doar din faptul ca ne recunoastem sufletul geaman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa primesti articole de la site-ul nostru?

Holler Box