Relația de tip suflet geamăn și așteptarea de minim 6 luni

Curs pentru activarea capacitatilor intuitive (clarviziune)
februarie 12, 2020
Trezirea spirituala si sufletele gemene
aprilie 13, 2020

 Relația de tip suflet geamăn și așteptarea de minim 6 luni

Program pentru iubirea de sine, pentru a atrage aceasta relatie

 

În momentul în care tu identifici o anumita persoana ca fiind sufletul tău geamăn, în viata ta încep sa se petreacă tot felul de schimbări gen trezire spirituala.

De ce spun eu mereu ca trebuie sa-ți iei la dispozitie minim 6 luni din momentul în care tu te decizi sa fii cu sufletul tău geamăn? Pentru ca atât ii ia subconștientului tău sau energiilor corpului tău subtil ca tu sa te schimbi sau măcar sa te gândești ca persoana respectiva sa intre în viata ta.

Fiecare persoana care îmi scrie și ma întreabă ca ce sa facă în ceea ce privește sufletul geamăn, ii recomand întotdeauna sa se ducă pe iubire de sine. De aceea am un program pe iubire de sine special pentru suflete gemene și cu anumite exerciții de telepatie.

Daca tu nu îți dai acest timp începi sa te duci pe partea de ego, pe partea de 3D, adica umana și te gândești ca vrei sa te sune, de ce nu te suna, de ce nu divorțează pentru mine, gen de ce nu se gândește la mine, de ce nu își respecta promisiunile, etc.

Din momentul în care tu faci chestiile astea te cobori la nivelul de 3 D, ori relația e la nivel de 5 D. Tu încerci sa o aduci în 3 D. Deci e invers, nu din 3D în 5D e în plan astral sau energetic.

Tu ca femeie trebuie sa lucrezi neapărat pe tine și să-ți dai seama cam ce fel de relație vrei tu. Înainte ca persoana respectiva sa între în viata ta tu trebuie sa faci niște schimbări, pentru ca dacă era sa între în viata ta cum ești acum intra deja și erați într-o relație.

De ce femeile trebuie sa se sacrifice sau sa depună eforturi?

Femeile rămân prinse în tot felul de situații din trecut. Femeile sunt ceva de genul: s-a despărțit de mine pentru ca m-a înșelat și tragi energia aia 7 sau 10 ani. Tu nu ai cum sa primești sufletul geamăn dacă ramai în aceeași energie.

Daca tu ai energia ultimilor 10 bărbați din viata ta, nu ai cum sa atragi relația de tip suflet geamăn, ori toate aceste lucruri chiar și în cazul unor curățari energetice tot iti ia câteva zile sau o luna, depinde, pana se vad rezultate.

Tu nu poți ca într-o luna de zile sa cureți tot ce nu ai făcut în ultimii 30 sau 40 sau 50 de ani, dar cu cât așteptările tale sunt mai mari fata de relație cu atât așteptările tale fata de tine trebuie sa fie mai mari pentru ca tu trebuie sa te pui pe tine pe primul loc în viata ta.

Multe dintre voi vreți aceasta relație de tip suflet geamăn pentru ca v-ați saturat sa suferiți. Atragi exact o relație karmica, si crezi ca e suflet geamăn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *