Relatia de tip suflet geaman se afla deja in inima voastra

De ce sa spui: “imi pare rau”
august 10, 2019
Cum sa te eliberezi de o emotie negativa
august 29, 2019

Relatia de tip suflet geaman se afla deja in inima voastra

Tot ceea ce va doriti pentru voi si pentru cei dragi, se află deja în inimile voastre.

Raspuns pe mail la o intrebare

Dacă vrei pace în lume, găsește mai întâi pacea în tine. Stati liniștiti și rugați-vă pentru dragostea lui Dumnezeu care să vă umple inima și viața. Refuzați să fiți atrași în dramele și stresul altora din jurul vostru. Cereți asistență și spiritele va vor ajuta să vă vedeți lumea cu puțină detașare.

Dacă doriți abundență, găsiți bogăția in spiritul vostru. Stați în contemplarea frumuseții spiritului vostru. Mulți dintre voi ați persistat în creșterea spirituală, în ciuda unei mari provocări. Recunoașteți valoarea dvs. zilnică și astfel veți deschide fluxul în toate domeniile vieții voastre.

Dacă doriți să înțelegeți, cautati un punct de recunoaștere și înțelegere a inimii voastre. În acest fel, veți proiecta o energie de claritate careia ii vor răspunde și alții.

Dacă vă confruntați cu provocări, provocați-vă să vă concentrați asupra a ceea ce creați, mai degrabă decât să vă dați gândurile asupra a ceea ce lumea ar crea pentru dvs.

Sunteți suflete puternice, aveți în voi capacitatea de a exista într-o lume pașnică în interiorul vostru, chiar în mijlocul haosului lumii exterioare. Aveți abilitatea de a profita de abundență uimitoare în toate domeniile vieții voastre. Aveți capacitatea de a sta ca un far de speranță pentru alții, deoarece cunoașteți lumina din interiorul vostru. Aveți capacitatea de a vă îndrepta gândurile, indiferent de circumstanțele pe care le aveti, și de a rămâne ferm în credință până când creațiile voastre se manifestă în lumea exterioară.

Program: Suflete gemene: timpul divin in luna septembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa primesti articole de la site-ul nostru?

Holler Box