Program iubire de sine, 4 saptamani

Program „Cum sa-ti deschizi o afacere si sa faci bani, conform misiunii personale”
octombrie 14, 2019
Cum ne ajuta o dezamagire
decembrie 22, 2019

Program iubire de sine, 4 saptamani

 

Acest program este structurat pe 4 saptamani, incepe pe 4 noiembrie, te ajuta sa „activezi” energia iubirii de sine, si sa devii un magnet pentru orice iti doresti sa atragi. Asadar, vor fi si anumite tehnici pentur manifestare. Dupa cum stiti, am acel program pe iubire de sine, de 6 luni, iar acesta, la un anumit nivel, il completeaza pe acela, si te ajuta sa manifesti lucruri, oameni, situatii, in viata fizica. Practic, ne folosim de fizica cuantica pentru a manifesta ce ne dorim.

 

Atunci cand vrei sa-ti imbunatatesti viata, si sa manifesti tot felul de noi experiente, este absolut necesar sa fii ok cu iubirea de sine. Daca tu nu te iubesti, inseamna ca ii pui pe cei din jurul tau in energia in care vor primi ce-si doresc, inclusiv ce-ti doresti tu. Asta este unul din motivele pentru care ajungi sa-i invidiezi sau sa te intrbei de ce aia au, si tu nu. Vii pe pamant pentru tine; nu poti sa-i ajuti pe ceilalti daca tot timpul te sacrifici pentru ei; trebuie sa fii puterea exemplului; doar dupa ce-ti stabilesti energia de care ai nevoie pentru a manifesta, de-abia atunci ii poti ajuta pe restul.

 

Povestea pe care ti-o scrii in acest moment este cumva conditionata de intamplarile din trecutul tau. Insa incearca sa inveti si sa te bazezi doar pe acele intamplari care ti-au servit ca lectie, si astfel sa pui fundamentele unui viitor de succes. Trebuie sa te transformi dintr-o victima intr-un invingator. Este adevarat ca trecutul ne influenteaza la nivel energetic, insa nu trebuie sa lasam ca asta sa ne afecteze prezentul, si sa ne influenteze viitorul.

 

Ce cuprinde efectiv:

 

  • O curatare energetica pentru a elimina ce nu mai ai nevoie
  • Clip privat saptamanal cu tehnici pe care sa le faci in saptamana ulterioara, si nu numai
  • O analiza speciala a ta, personalizata, scrisa, de 1-2 pagini, in care iti voi spune care sunt motiele pentru care te-ai incarnat, ce anume sa schimbi, care sunt „punctele forte”, etc
  • Un clip privat, cu tehnici: ce anume sa faci ca sa atragi mai multi bani in viata ta
  • Un clip privat, cu tehnici, ce anume sa faci ca sa atragi relatia sentimentala pe care o doresti

 

Pretul a ceea ce ti-am scris mai sus este in jur de 1000 de ron. Acest program este doar 500 de ron, accept doar un anumit numar de persoane.

 

Programarile se fac trimitand mesaj (nu apel), whatsapp catre 0730716263 sau mail la viatain5d@yahoo.com sau mesajdivin@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *