Program „Cum sa-ti deschizi o afacere si sa faci bani, conform misiunii personale”

Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin
octombrie 5, 2019
Program iubire de sine, 4 saptamani
octombrie 17, 2019

Program „Cum sa-ti deschizi o afacere si sa faci bani, conform misiunii personale”

Unul din blocajele pentru care nu atragi sufletul geaman, este misiunea personala.

 

Acest program incepe pe data de 4 noiembrie, dureaza 8 saptamani, ai mai jos tot ce te intereseaza referitor la cum se vor desfasura lucrurile. Programarile se fac trimitand mesaj (nu apel), whatsapp catre 0730716263 sau mail la viatain5d@yahoo.com sau mesajdivin@gmail.com.

 

Toti suntem pe pamant cu un scop, nu ai aparut aici din accident sau intamplator, ca te-ai trezit tu ca ti-a placut culoarea (desi unii chiar de asta au venit, si viata lor este o vacanta continua). Toti suntem aici ca sa experimentam diverse stadii si universuri paralele, tocmai ca sa vedem cum putem sa evoluam individual, si cum sa trezim constiinta intregului univers. Nu e treaba ta sa salvezi intreaga lume; misiunea ta este sa te salvezi pe tine, ca ulterior sa-i salvezi pe ceilalti, prima data prin puterea exemplului propriu. Nu toti trebuie sa isi faca o afacere din misiunea personala, asa ca daca tu vrei sa faci asta, te invit sa citesti in continuare. Acest articol nu este pentru persoanele care au deja un job, si nu vor sa plece.

 

Eu personal consider ca viata ta si afacerea pe care o conduci nu ar trebui sa fie separate de spiritualitatea ta, asa ca afacerea ta pe misiune personala nu trebuie si nici nu se va supune regulilor unei afaceri normale. Practic prin afacerea ta tu te identifici cu misiunea personala, asa ca este nevoie sa traiesti prin ea. Este necesar sa-ti faci propriile reguli. Se spune ca o persoana care are o afacere legata de misiune personala trebuie sa aiba minim 7 cai prin care banii sa ajunga la ea, tocmai pentru ca misiunea personala nu inseamna sa faci ceva anume, ci o multitudine de lucruri, combinate.

 

Sa te pui pe misiunea personala presupune ca tu sa treci de zona de confort, deci sa faci lucruri care te fac sa te simti inconfortabil. Practic, acest program este pentru tine daca esti angajat, insa iti doresti sa-ti dechizi o afacere conform misiunii personale, sau daca ai deja o afacere si aceasta nu functioneaza.

 

 • Daca vrei sa incepi o afacere insa nu esti sigura de ceea ce vrei sa faci
 • Ai o afacere insa te-ai blocat de ceva timp si nu mai ai motivatia necesara sa mergi mai departe
 • Te-ai tot dus la diferite sedinte pe la diversi coach sau antreprenori si tot nu merge nimic
 • Stii ca universul ti-a pregatit un alt nivel de constiinta dar nu stii care e, sau pur si simplu nu stii cum sa ajungi acolo
 • Castigi multi bani, dar iti doresti si mai multi
 • Esti blocata si simti ca sub nici o forma nu primesti ajutor din alte parti

 

Toti clientii mei sunt talentati si au multe abilitati, exact ca tine, insa nu stiu exact cum anume sa actioneze.

 

„Cum pot sa-mi folosesc darurile pe care le am pentru a-mi ajuta clientii ideali sa-si imbunatateasca viata, si cum pot sa atrag clientii ideali pentru mine si pentru afacerea mea? Cum pot sa ma deblochez si sa accesez viata pe care o doresc si o merit?”

 

Asa esti si tu? Te poti identifica cu ceea ce am spus eu mai sus?

 

Acest program este structurat pe 8 saptamani, vei invata cum sa-ti deschizi un site, cum sa-ti faci un plan de afaceri (pe langa cele 2 pe care ti le dau eu), cum sa accesezi facebook pentru a atrage clientii, cum sa-ti faci reclama, de ce fel de persoane sa te inconjori, etc.

 

Ce contine exact acest program?

 • O meditatie pe universuri paralele, pentru a accesa acea lume in care tu deja castigi bani din misiunea ta personala, astfel incat sa aducem energia aici
 • O analiza speciala, individualizata, pe misiunea personala, de 1-2 pagini, sa vedem de ce te-ai incarnat aici, ce anume te impiedica sa accesezi misiunea personala, si tot felul de informatii care te pot ajuta
 • O curatare energetica pentru a atrage clientii ideali
 • Saptamanal primesti cateva tehnici ezoterice, pe care sa le foloesti pentru a atrage bani
 • O sa-ti fac un plan de afaceri pe care sa-l urmezi timp de 8 saptamani
 • In fiecare saptamana vei primi un video privat, cu ce anume sa faci saptamana viitoare
 • Un plan de afaceri pe care sa-l urmezi si ulterior, dupa ce se termina cele 8 saptamani, cu tehnici concrete

 

Pretul a ceea ce ti-am scris mai sus este in jur de 1000 de dolari. Acest program este doar 1500 de ron, accept doar un anumit numar de persoane.

 

Programarile se fac trimitand mesaj (nu apel), whatsapp catre 0730716263 sau mail la viatain5d@yahoo.com sau mesajdivin@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *