Poveste reala: uniune suflete gemene 01

Relatie sentimentala intre un barbat mai tanar si o femeie mai in varsta?
iulie 28, 2019
Raspuns pe mail la o intrebare
august 5, 2019

Poveste reala: uniune suflete gemene 01

Asa cum spun de multe ori, aceasta relatie nu este usoara, si trebuie sa fii pregatit, sau pregatita, sa faci multe schimbari in viata ta.

poveste transcrisa cu acordul persoanei respective

 

Pe M am cunoscut-o acum aproximativ un an, cand a cerut o sedinta individuala, aparent chestii legate de evolutie spirituala. La un moment dat am inceput sa vorbim si despre un tip peste care ea nu reusea sa treaca; lucrau impreuna, el era superiorul ei, si doar flirtau. Chestia era faptul ca ea simtea ca este ceva cu acest tip. Ei doi se oglindeau perfect, si el simtea cam la fel.

Principalul lor blocaj, cel putin din partea ei, era faptul ca nu era pe misiunea personala, niste blocaje karmice, si ceva pe arborele genealogic. M a facut la mine cateva curatari energetice, inclusiv programe, si vreo 2 analize. Pe langa asta, inainte sa ma cunoasca pe mine, ea oricum lucra cu ea, facand diverse tehnici, etc; eu doar i le-am pus cumva in ordine, si am sfatuit-o sa se duca pe iubirea de sine, si sa-si dea seama ce vrea intr-adevar.

Intre timp, el s-a impacat cu fosta iubita, si in viata ei a aparut o relatie karmica (nu pereche; relatiile kamrice sunt cele care ne fac rau). Insa, trebuia sa treaca prin asta. La un moment dat, din cauza faptului ca ei doi se indepartau din ce in ce mai mult, ea s-a hotarat sa renunte; la un oarecare nivel; moment in care el a venit catre ea. El se temea destul de mult de intensitatea emotiilor, asa ca s-au despartit iar.

Un singur blocaj mai avea, cel cu misiunea personala. Cele 2 persoane despre care vorbesc locuiesc in strainatate, ea este romanca, si el din tara respectiva. Ea s-a hotarat sa demisioneze, si sa inceapa o afacere pe consultanta, cumva pe vindecarea sufletelor gemene, pereche, etc. Dupa ce a inceput asta, la cateva luni el a cautat-o, si acum sunt intr-o relatie oficiala.

 

Au trecut mai bine de 10 luni de cand o stiu pe M, si, indiferent prin ce-a trecut, cu mici scapari, ea nu voia sa renunte deloc la aceasta relatie.

 

Importanta este perseverenta, sa stii ce vrei, si sa inlaturi blocajele. Multi dintre voi imi scrieti ca tot asteptati de nu stiu cati ani ca cealalta persoana sa vina catre voi; pana cand nu va miscati si nu actionait, nu rezolvati nimic.

 

Programari sedinte individuale sau analiza, curatari energetice, etc, la sufletegemene@yahoo.com

 

Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa primesti articole de la site-ul nostru?

Holler Box