Diferenta dintre sufletele gemene si celelalte relatii romantice

Cum sa te eliberezi de o emotie negativa
august 29, 2019
Curatare energetica pentru a accesa misiunea personala
septembrie 4, 2019

Diferenta dintre sufletele gemene si celelalte relatii romantice

 

Relatia dintre sufletele gemene este total diferita de cea dintre sufletele pereche sau orice alta relatie.

Cum stim asta?  Pentru ca este vorba de o extensie a voastra, si de iubirea neconditionata.

 

In momentul in care veniti pe pamant, deja aveti un scop de indeplinit, o misiune; iar daca aceasta misiune este sa aveti un suflet geaman, ati fost alesi pentru asta dinainte, , pur si simplu ati fost alesi si o sa va dati seama de asta la momentul potrivit.

 

 

Aceasta calatorie si experienta de suflet geaman nu este un basm cu zane ci dimpotriva, este o calatorie destul de complexa si complicata insa, pe cat este de complicata, pe atat este de satisfacatoare si implinitoare.

 

Trebuie sa stiti ca nu orice intalnire la un moment dat cu cineva cu care ati simtit o conexiune puternica, este sufletul vostru geaman.

In mod normal este nevoie de mai multe intalniri fie ele virtuale sau fizice, pentru a stii sau a va da seama daca este vorba despre sufletul geaman.

 

Aceste persoane cu care simtiti conexiunea pot fi simple suflete cu care interactionati mai bine, cu care aveti ceva in comun sau chiar suflete pereche, legaturi romantice, nimic mai mult.

 

O sa stiti cu siguranta cand o sa va intalniti sufletul geaman tocmai pentru ca legatura dintre voi o sa fie atat de puternica incat nu aveti cum sa nu o remarcati, plus ca o sa vedeti prea multe sincronicitati atunci cand va veti vorbi, apare si telepatia, o sa fiti capabili sa va cititi gandurile doar privindu-va, fara a scoate un cuvant.

 

Oricat de mult v-ati impotrivi, legatura se va forma.

 

Daca aveti vreo indoiala sau vreti sa primiti niste raspunsuri, puteti sa va adresati divinitatii si medita.

 

Odata ce alegeti sa acceptati ca aceaa persoana va este suflet geaman, este posibil ca celalalt sa nege aceasta legatura, tocmai pentru ca trebuie sa treceti prin aceste experiente inainte de uniune pana cand voi invatati sa va acordati timp pentru voi, sa va iubiti iar celalalt sa aleaga si el acceptarea, facand legatura mult mai puternica; trecand astfel prin acest proces de vindecare.

 

Este o experienta dureroasa ce am putea-o compara spre exemplul cu travaliul unei nasteri naturale. Pentru cele ce ati dat nastere stiti ca travaliul este cel mai dureros moment al nasterii(acolo unde nu se administreaza medicamente) insa el nu dureaza o vesnicie, desi asa pare, iar dupa nastere totul se uita facand loc sentimentului de implinire si recunostiinta cum ca datorita acestei experiente ati putut da nastere unei comori. Cu siguranta, daca ati fi stiut ca experienta ar fi fost asa dureroasa, nu ati fi ales-o, dar, cum va spuneam sunteti voi cei alesi, experienta va alege pe voi, nu voi o cautati.

 

Sufletele gemene sunt asemeni unui magnet, tot timpul se atrag.  Apartin unul celuilalt, meniti sa fie impreuna. Este o calatorie in care va vindecati, va schimbati, transformati si nu aveti cum sa va opuneti acestor trei elemente. Invatati sa va iubiti, sa va acordati prioritate, sa va apropiati de sinele vostru superior, sa nu va mai judecati sau criticati.

 

 

Uniunea dintre voi, sufletele gemene este importanta pentru intregul univers, este misiunea voastra sa invatati sa va iubiti neconditionat, nu doar pentru partea romantica, ci pentru a oferi aceeasi iubire si a o impartasi si altora, este o chemare de ajutor pentru ceilalti, sa ajutati suflete aflate la nevoie prin experienta voastra.

 

Acceptati-va, iubiti-va si oferiti iubire.

 

Carte „Relatia de tip suflet geaman”

4 Comments

 1. Staris Mirela spune:

  Buna seara,
  Foarte interesante articolele dvs. de pe site despre sufletele gemene. Credeti ca intalnirile miraculoase dintre doua persoane care la nivel energetic atunci cand se afla in acelasi loc/oras, se atrag si se intalnesc fata in fata, si aceasta situatie de mai multe ori, ar putea fi vorba despre un suflet geaman?!

  Multumesc mult si succes in tot ceea ce faceti!🙏

  • Da, cu siguranta cred asta. Atunci cand noi ne dorim ceva, inclusiv acest tip de relatie, trebuie sa devneim acea persoana care poate sa atraga acel ceva; deci trebuie sa muncim la noi, ca sa devenim un magnet pentru a atrage tot ce ne dorim.

   • Simona spune:

    Buna ziua!
    Ce putem face sau ce trebuie sa facem, cand deja am intalnit sufletul nostru geaman, am fost o perioada impreuna si ne-am despartit? Ce trebuie sa facem sa-l aducem aproape de noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *