De ce sa spui: “imi pare rau”

Suflete gemene: timpul divin in luna septembrie 2019
august 8, 2019
Relatia de tip suflet geaman se afla deja in inima voastra
august 12, 2019

De ce sa spui: “imi pare rau”

Cred ca una dintre cele mai puternice capacitati ale noastre este abilitatea de a spune ca ne pare rau pentru o situatie, fie ca trebuie sa ne cerem iertare fata de noi sau fata de o alta persoana. Cumva, cei din jur considera ca daca ne cerem iertare, de fapt este un semn de slabiciune. Ce nu inteleg ei este ca, din momentul in care noi spunem “ne pare rau” cuiva, de fapt in primul rand ne cerem iertare noua insine, si reusim sa ne eliberam de o cantitate de energie negativa.

 

Faptul ca iti ceri iertare unei persoane, nu inseamna ca te minimalizezi, ci ca, dimpotriva, evoluezi. Nu trebuie sa aiba de-a face cu ego-ul tau, pentru ca nu recunosti in fata altora ca ai gresit, de fapt le permiti lor sa vada ce ar trebui sa acepte sau nu in viata lor. Cand spui cuiva ca iti pare rau, de fapt ii atragi atentia ca nici el nu e perfect, insa tu macar ai curajul sa recunosti si sa admiti o greseala.

 

Cea mai importanta parte din faptul ca ne cerem iertare ar trebui sa fie cea in care invatam ceva din asta. Mereu putem sa fim mai buni, sa evoluam, sa stim exact ce trebuie sa facem sau ce sa schimbam la noi pentru a putea sa ne imbunatatim viata. Si cand ceva nu merge cum trebuie, putem sa ne cerem noua iertare pentru situatia in care suntem, si sa ne ridicam si sa pornim mai departe.

 

Programari sedinte individuale la emilia_m_mogosanu@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa primesti articole de la site-ul nostru?

Holler Box