Cum sa te eliberezi de o emotie negativa

Relatia de tip suflet geaman se afla deja in inima voastra
august 12, 2019
Diferenta dintre sufletele gemene si celelalte relatii romantice
august 30, 2019

Cum sa te eliberezi de o emotie negativa

  • Focalizeaza-ti atentia asupra unei probleme in legatura cu care iti doresti sa te simti mai bine. Constientizeaza asta, si permite-ti sa simti emotia negativa. Intreaba-te: Ma pot elibera de acest sentiment? Pot accepta in mod neutru acest sentiment? Pot accepta cu bucurie acest sentiment? Te poti elibera de acest sentiment chiar daca raspunzi negativ. Sunt eu dispusa sa fac acest lucru? (daca sentimentul este negativ, intreaba-te: Ce prefer? Sa traiesc acest sentiment sau sa ma eliberez de el? Cand?
  • Vizualizeaza un nod in care simti o stare de tensiune in legatura cu o anume situatie si imagineaza-te ca acesta se deznoada pe masura ce te eliberezi.
  • Vizualizeaza un capac cu clame pus deasupra oalei tale launtrice aflate sub presiune si gandeste-te ca tot ce trebuie sa faci este sa ridici capacul.
  • Imagineaza-ti ca tii strans un sentiment in mana, iar apoi iti desfaci palma si sentimentul te paraseste fara problem.
  • Imagineaza-ti ca sentimentele tale negative sunt ca niste pungi cu energie negative ramase captive in corpul tau. Vizualizeaza impungerea acestor pungi si scurgerea energiei negative.
  • Poti sa vezi acele sentimente negative ca o perceptive intunecata, si apare o imagine puternica, ce alunga acest intuneric.
  • Frica se afla in centrul plexului solar. Ca s-o eliberezi de acolo plaseaza-ti mainile cu palma in jos, una peste alta, pe plexul solar. Atunci cand te eliberezi de un sentiment, ridica putin palmele creand astfel un spatiu imaginar prin care acesta sa poata iesi. Sau, strange-ti degetele de la o mana in pumn si plaseaza-le deasupra plexului solar, apoi desfa pumnul si lasa sentimentul sa plece.

Metoda sedona

Programari sedinte individuale la sufletegemene@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *